Wonen in Rucphen? 

Schrijf nu in en blijf op de hoogte!

 
logo-hofstede-_Tekengebied 1 kopie 5.jpg
 

Wonen aan de rand van Rucphen

Aannemersbedrijf Van Agtmaal ontwikkelt, in samenwerking met Somnium Real Estate, het project Hofstede. Hofstede is gelegen aan de westkant van Rucphen en bestaat in de eerste fase uit 31 woningen in diverse typen.

Momenteel is het bestemmingsplan in procedure. U kunt zich inschrijven om uw interesse in deze woningen kenbaar te maken. We verwachten, afhankelijk van de bestemmingsplanprocedure, dat de start verkoop in het voorjaar van 2019 zal plaatsvinden.

 

Facebook

Like de Facebookpagina van Hofstede en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

 

Het plan

Het plan telt in totaal 12 twee-onder-één-kapwoningen, 11 hoek- en rijwoningen en 8 levensloopbestendige woningen. Het voorlopig ontwerp van de woningen is inmiddels gereed, zodra we iets van het ontwerp kunnen laten zien zullen we deze beelden delen op de website.

Het traditionele ontwerp van de woningen kenmerkt zich door fraaie keuzen voor een klassieke dakpan en een chique genuanceerde gevelsteen. De woningen zijn voorzien van energiezuinige installaties en brengen dus hoogwaardig comfort voor een lage maandelijkse energielast. Om de woningen aan uw specifieke woonwensen te laten voldoen bieden we diverse opties aan. Denk bijvoorbeeld aan een uitbouw of erker op de begane grond, dakkapel op zolder etc.

Schermafbeelding 2018-09-26 om 08.24.27.png
 

De locatie

Hofstede is uitstekend gelegen met alle voorzieningen op loop- en fietsafstand. Binnen vijf minuten fietst u bijvoorbeeld naar de Rucphense bossen voor een heerlijke wandeling.

Rucphen is daarnaast gunstig gelegen tussen Roosendaal en Breda, waardoor u ook binnen 40 minuten in Rotterdam of Antwerpen kunt zijn.

 
 
 
 

De planning

Het bestemmingsplan is door de gemeenteraad vastgesteld, er loopt echter nog een beroepsprocedure. We verwachten, afhankelijk van de uitkomst van de beroepsprocedure, dat de start verkoop in het vierde kwartaal van 2019 zal plaatsvinden.

U kunt zich inschrijven om uw interesse in deze woningen kenbaar te maken. U wordt dan door ons op de hoogte gehouden van de voortgang met digitale nieuwsbrieven.

Schermafbeelding 2018-09-03 om 15.59.12.png

 

IK HEB INTERESSE

Inschrijven

Heeft u belangstelling in een nieuwbouwwoning in het project Hofstede, schrijf u dan in!

Wij houden u dan op hoogte van alle ontwikkelingen in dit project.

Akkoord dat de gegevens worden verstrekt aan de betrokken makelaars? *